Home Stiri mondene Mirela Vaida nu va mai prezenta „Acces Direct”

Mirela Vaida nu va mai prezenta „Acces Direct”

de Clara

Mirela Vaida i-a anunțat pe fanii și pe telespectatorii săi că luni nu va mai prezenta emisiunea Acces Direct. Locul ei va fi ținut de Emilia Ghinescu, urmând să se întoarcă marți la cârma emisiunii.

Sezonul acesta, Mirela Vaida face parte din concurenții show-ului Te cunosc de undeva. Deoarece sezonul este pe sfârșite, semifinala urmează să fie filmată luni, acesta fiind și motivul pentru care Mirela nu va mai putea modera emisiunea Acces Direct.

„Luni nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că se filmează semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a ținut locul și data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marți, în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă așteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a spus artista, conform cancan.ro.

În urmă cu doar câteva zile, după ce a reușit să își mai revină din șoc, aceasta le-a transmis un mesaj de mulțumire fanilor săi, în urma mesajelor de încurajare pe care le-a primit, după ce a fost atacată chiar în platoul emisiunii de la Antena 1.

„Dragii mei, trec printr-o perioadă grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viața mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranță și credință! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Vă îmbrățișez!❤️”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram.

Vinerea trecută, o femeie complet dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii Acces Direct și a atacat-o pe Mirela cu o bucată de cărămidă. În urma investigațiilor, s-a aflat că agresoarea este din Iași, dar a fost internată la Spitalul Obregia din cauza unor probleme de sănătate.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies