Home Stiri mondene Mirela Vaida a ajuns „Regina audiențelor” cu „telenovela” Vulpița și Viorel: „Sunt niște personaje”

Mirela Vaida a ajuns „Regina audiențelor” cu „telenovela” Vulpița și Viorel: „Sunt niște personaje”

de negriuelena

Mirela Vaida prezintă emisiunea Acces Direct, iar de când a prezentat cazul soților Veronica „Vulpița” și Viorel, a avut audiențe foarte mari.

Cei doi soți, care își prezintă viața de mai multe săptămâni în fața camerelor, îi țin cu sufletul la gură pe fanii emisiunii,

motiv pentru care Mirela Vaida a ajuns să fie denumită „Regina audiențelor”.

Cu toate că există și persoane care o critică pe Mirela Vaida pentru că le permite acestora să vină în cadrul emisiunii,

prezentatoarea TV nu pare deranjată de reacțiile negative ale acestora.

Mirela Vaida a fost invitată de curând în emisiunea lui Mihai Morar, unde a vorbit despre „telenovela” Vulpița și Viorel.

„Este un reality show nescris. Atât de multe lucruri se întâmplă de la o zi la alta. Ei doi sunt reali și autentici, sunt niște personaje.

Eu le înțeleg lipsurile și îi iau așa cum sunt”, a declarat Mirela Vaida.

Aceasta a menționat și că va continua să difuzeze cazul lor cât timp telespectatorii îl vor urmări, iar când audiențele vor scădea, se va alege un alt subiect.

„Televiziunea este despre oameni. Aceasta este un fel de divertisment, dar și un caz social.

Dacă cei de acasă se uită în număr foarte mare, serialul continuă.

Când nu se va mai uita lumea, eu vă garantez că serialul se va termina. Aceasta este realitatea”, a mai spus Mirela Vaida.

Dacă pe planul profesional are mare succes, pe cel personal planurile îi sunt date peste cap.

Mirela Vaida își serbează ziua de naștere în curând, iar soțul îi pregătise o surpriză în Marea Britanie, dar, din cauza cronavirusului, cei doi nu vor mai pleca.

„Ziua mea este luni, fac 38 de ani. Deja mă apropii de 40 de ani și nu mă simt prea bine. Eu și soțul meu am zis să mergem la un musical la Londra, mi-a făcut o surpriză.

A luat cele mai scumpe bilete și cazare de lux și șampanie și rezervare la restaurant și locuri mișto în avion, dar unde să mă mai duc acum?

Eu m-aș duce, dar după o să mă bage în carantină pentru 14 zile. Și să stau departe de copii, de emisiune, nu pot”, a dezvăluit Mirela Vaida…

„Nu putem să ne recuperăm nimic, dar rămânem acasă cu copiii”, a conchis aceasta.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies