Home Stiri mondene Mirela Vaida a cedat nervos în timpul emisiunii: „Un moment extrem de greu”

Mirela Vaida a cedat nervos în timpul emisiunii: „Un moment extrem de greu”

de Clara

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi la televizor. Prezentatoarea a fost extrem de emoționată de drama unei artiste, al cărei soț s-a stins din viață în urma unui infarct.

Marcela Fota și sora sa, Mariana Ionescu Căpitănescu, au fost invitate în emisiunea Acces Direct. Marcela Fota a vorbit despre trauma prin care trece în prezent: moartea soțului său. Suferința ei este atât de mare, încât a impresionat-o și pe Mirela care, în fiecare zi, se confruntă cu povești de viață extrem de dureroase.

„Un moment extrem de greu. În cariera mea de prezentator am prezentat mereu subiecte grele, dar acesta este și pentru mine un moment extrem de greu de gestionat ca mamă, ca femeie, ca soție. Le cunosc pe aceste artiste, le știu familia și este foarte greu să duci doar în plan profesional toată această confesiune. Vă doresc din tot sufletul putere să mergeți mai departe alături de copiii voștri, multă sănătate și să aveți parte doar de lumină”, a spus artista, cu ochii în lacrimi, în cadrul propriei emisuni.

Mirela Vaida este cunoscută și pentru cariera sa muzicală. În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la radardemedia.ro, prezentatoarea a povestit despre această pasiune a sa.

„Eu cânt de când mă știu. Mi-am început cariera pe la 17 ani, când am apărut în câteva emisiuni de anvergură la TVR – Ploaia de stele, Bravo Bravissimo – ori la Festivalul de la Mamaia. Eu sunt solist vocal, de șapte ani, și la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”… Dacă lumea mă cunoaște ca prezentator TV, nu înseamnă că eu am abandonat această pasiune a mea. Să nu uităm că am și un band al meu, Vaida Show, și nici că eu cânt și la Teatrul de Operetă și Musical Ion Dacian, unde am avut câteva roluri câștigate prin casting. Așadar, cei care cred că am apărut așa, ca ciupercile după ploaie, se înșală. În aceste condiții, Eurovisionul era, din punctul meu de vedere, o etapă firească. Am făcut-o pentru curiozitatea mea și din pasiune pentru muzică. Nu mi-am dorit nici premii și nici laude. Am făcut-o pentru sufletul meu și atât”, a spus Mirela, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies