Home Stiri mondene Mirela Vaida a povestit peripețiile prin care a trecut când s-a mutat la casă

Mirela Vaida a povestit peripețiile prin care a trecut când s-a mutat la casă

de negriuelena

Mirela Vaida și familia sau au făcut o schimbare radicală în viața lor. Înainte de Sfintele Sărbători Pascale, aceștia s-au mutat de la apartament, la casă, în Snagov.

Anumite probleme nu au putut fi evitate pe parcursul mutării, iar de curând frumoasa prezentatoare TV a povestit pe blogul său prin ce peripeții a trecut.

„Deci, ne-am mutat la casă nouă… Casă mare, cinci camere, spațioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, mânzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și șerpișori, fluturași și albine, că deh… am vrut lângă pădure… E o liniște totală… dar și prea multă liniște dăunează, că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea”, a scris Mirela Vaida.

„Am demarat «bagajareala».  Am început să împachetăm în Vinerea Patimilor și patimile au continuat până aproape de Duminică Paștelui. Mergea lumea la Înviere și noi muream încet când am văzut câte avem de luat! Am înviat, am murit și iar am înviat… și bagajele nu erau gata.

La casă nouă, unde nu ai de nici unele, când pleci cu trei copii mici, din care ăla mic are trei săptămâni și aia mare are patru ani, iar mijlociul, doi ani și ceva, mori încet… nu am avut ajutoare, nici bunici, nici mame, nici bone… am fost doar noi cinci în această Aventură!

Nu era preconizată o mutare așa rapidă pentru ca eu, ocupată cu nașterea și alăptarea, nu am avut timp să umblu prin magazine și să cumpăr tot necesarul. Deci, împachetează: hârtie igienică, gel de duș, prosoape, halate, detergent de vase, oale, șervețele, cuțite, furculițe, haine, hăinuțe, pampers, creme de fundulețe mai mari și mai mici, aleze, papucei de ploaie și papuci de baie, așternuturi, perne, pătuțuri, pahare, set de linguri, farfurii etc. etc.  Am plecat cu două mașini și ne-am împărțit copiii…

Am ajuns pe înserat și am constatat că nu avem lumină afară… am dat o fugă la un magazin de pe DN1 și am cumpărat becuri, coșuri de gunoi, saci menajeri, mătură, aspirator etc. etc. etc… ne-a luat două ore să debarasăm totul din mașină”, a mai scris Mirela Vaida.

Surse: spynews.ro, viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies