Home Stiri mondene Mirela Vaida a spus adevărul despre soacra sa! În ce relații sunt cele două, de fapt

Mirela Vaida a spus adevărul despre soacra sa! În ce relații sunt cele două, de fapt

de negriuelena

Mirela Vaida a povestit în urmă cu ceva timp pe blogul personal peripețiile pe care le are cu soacra sa, urmate de o replică a acesteia, „conflictul” dintre cele două stârnind amuzamentul tuturor celor care o urmăresc pe vedetă.

Aceasta a dezvăluit însă de curând, la Antena Stars, cum stau, cu adevărat, lucrurile între ea și mama soțului ei. Cele două sunt în relații foarte bune.

Soacra sa a fost profesoară de TIC (Tehnologia Informației și Comunicațiilor), având experiență în interacțiunea cu cei mici.

Mirela Vaida vorbește cum nu se poate mai frumos despre soacra sa, iar de când a revenit pe micul ecran și prezintă emisiunea Acces Direct, beneficiază de tot sprijinul acesteia.

De ceva vreme, deși i-a fost greu să renunțe la viața în provincie, mama soțului său s-a mutat de la Cluj la București, unde o ajută pe Mirela Vaida să se ocupe de cei trei copii, dar și de casă.

„Scrie şi mă face de râs, dă din casă. Tiţa înfluenceriţa face nişte mâncăruri foarte bune, de astea ardelenești, bagă şuncă, brânză, cârnați, spaima colesterolului, murături, cum se face.

Îmi face curat, are grijă de copilul cel mic. Este un ajutor de nădejde, avem doar o lună împreună, întrebați-mă peste şase luni cum mai este.

Mi-a spus să-i spun dacă nu-mi convine ceva la ea. A zis că nu vrea să fie persoană publică”, a declarat despre soacra sa Mirela Vaida la Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies