Home Stiri mondene Mirela Vaida a vorbit cu complicele agresoarei: „Ai spus că vrei să mă vezi în scaun cu rotile”

Mirela Vaida a vorbit cu complicele agresoarei: „Ai spus că vrei să mă vezi în scaun cu rotile”

de Clara

Amenințările la adresa Mirelei Vaida continuă. Acum, la o lună de la incident, prezentatoarea și-a făcut curaj și a stat față în față cu cea care a ajutat-o pe agresoare să o atace.

„Lămâia, spune-mi, te rog, cine v-a spus vouă că eu v-am furat banii? Ne-am întâlnit noi vreodată? Vreau să știi că nu am să vă datorez vouă niciun ban. Cine v-a spus vouă lucrul acesta să știți că v-a mințit.

Dacă pot să te ajut, eu pot să te ajut cu o mică sumă de bani, dar eu nu am să-ți datorez ție sute de milioane. Vreau să te liniștești, eu nu ți-am vrut niciodată răul. Eu am acasă trei copii, eu îmi văd de familia mea și vin la muncă cum face tot omul. Gândește-te că eu era să rămân cu sechele fizice pe viață.

Tu te gândești la trauma prin care trec eu? Dimineață ai spus că vrei să mă vezi în scaun cu rotile. Eu zic să sunăm la Poliție, că mă simt mai liniștită dacă cineva competent o anchetează. Dacă este cineva în spatele vostru, este mai bine să spui. Eu te-am iertat și vreau să știi că eu nu îți sunt dușman”, i-a spus Mirela Vaida.

„Vreau să vă cer iertare. Vă rog frumos să mă iertați, că nu vă cunosc și nu mai fac așa. Am spus așa la nervi. Antoanela a spus prima dată asta. A spus că eu, din păcate, știu ce îi fac Mirelei Vaida, îi fac figura. Eu nu i-am spus nimic. Eu nu cred că ne-ați furat banii. Eu nu cu dumneavoastră am avut treabă, ci cu doamna Simona Gherghe. Din păcate, nu eu v-am aruncat cu bolovanul.

Veronica m-a sunat cu număr ascuns cu o săptămână înainte. Ea este din Iași. Nu mai am numărul ei, l-am șters pentru că m-a înjurat pentru că nu am mai fost la Iași. Am cunoscut-o la biserică, ea este la spitalul Pașcani”, a declarat Lămâia Stănescu…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies