Home Stiri mondene Mirela Vaida, adevărul despre fotografia în care apare goală în cadă

Mirela Vaida, adevărul despre fotografia în care apare goală în cadă

de negriuelena

Recent, Mirela Vaida a surprins pe toată lumea când a postat pe conturile sale de socializare o fotografie în care apărea goală în cadă, acoperită cu spumă și ținând un pahar în mână.

Prezentatoarea TV a spus adevărul cu privire la imaginea respectivă, dezvăluind că ideea i-a aparținut tocmai soacrei sale, cea care a și fotografiat-o.

Mirela Vaida are o relație specială cu soacra sa, amândouă având simțul umorului. Cele două se înțeleg extrem de bine, iar vedeta are numai cuvinte de laudă pentru mama soțului ei.

„Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă, noi două. Soacră-mea, contrar stereotipului de soacră, care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gașcă.

Așa că, ce a zis ea de dimineață, eu fiind foarte stresată și nedormită? (…)

Îmi zice soacra mea, care, să-mi trăiască, toate soacrele să trăiască… Soțul meu era plecat, cei mici la grădiniță, iar cel mai mic dormea.

Și soacră-mea zice: «Nu vrei tu mai bine să te relaxezi, să faci o baie fierbinte în cadă, cu spumă?”, a dezvăluit Mirela Vaida în cadrul emisiunii Acces Direct.

Aceasta a continuat să povestească precizând că nu doar ea se relaxa, ci și soacra sa se destindea cu un pahar de ceai și seriale online.

„Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce ați văzut în păhărel și ea a zis să îmi dea drumul la muzică…

Și tot ea mi-a făcut și poza! Și eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”, a mai spus Mirela Vaida.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies