Home Stiri mondene Mirela Vaida, câștiguri substanțiale din televiziune

Mirela Vaida, câștiguri substanțiale din televiziune

de negriuelena

Mirela Vaida a oferit de curând un interviu în care a vorbit despre viața grea pe care a dus-o până să devină cunoscută, dar și despre cât de mult câștiga aceasta din televiziune.

Prezentatoarea TV a dezvăluit lucruri mai puțin cunoscute despre începutul carierei sale și cum au ajutat-o experiențele dificile să devină femeia puternică de astăzi.

„Am stat în căminul facultății, eram câte şase fete în cameră, aveam paturi suprapuse, băi mixte foarte urâte, foarte murdare.

Am trecut prin toate etapele. Să ştii că m-au ajutat lucrurile astea, mi-au dat o oarecare independenţă, o anumită putere.

Nu am făcut niciodată ifose, m-am mulțumit cu puținul care mi s-a dat. Am cules ce e bun din fiecare situaţie.

Am trăit viaţa de student la maximum, fără prea mulţi bani de buzunar, cu pâine cu pateu şi suc acidulat, ca să ne ţină treji toată noaptea, ca să învățăm în sesiune.

A fost frumos, nu regret nimic şi aş lua-o oricând de la capăt. În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter.

Şi mă ştii că eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă de matinal.

Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a declarat Mirela Vaida pentru Ok! Magazine.

„Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine? Aveam maşină cu şofer.

Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învățătoare şi avea doar 1.000 de lei.

Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum…

Un apartament mic din Drumul Taberei pe care l-am închiriat, dar încă nu am achitat creditul”, a mai spus aceasta.

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies