Home Stiri mondene Mirela Vaida, criticată după ce a spus că nu reușește să slăbească: „O prefăcută în toată regula”

Mirela Vaida, criticată după ce a spus că nu reușește să slăbească: „O prefăcută în toată regula”

de Buinoschi Andreea

Ieri, Mirela Vaida le-a arătat fanilor că este femeie de casă. Vedeta le-a arătat cum face pâine și a recunoscut că acesta este motivul pentru care nu reușește să slăbească. Cu toate acestea, postarea prezentatoarei de la Antena 1 nu a fost apreciată de toată lumea, iar câteva persoane au criticat-o foarte dur.

Internauții au spus că este mincinoasă, deoarece vrea să pară foarte ocupată, dar și o familistă convinsă, dar asta ar însemna ca cele 24 de ore pe care la are ziua să nu îi ajungă.

„O prefăcută în toată regula”, „Așa este o gospodină, mai ales când are și trei îngerași. O zi frumoasă!”, ”Hai, nu ne mai vrăji! da? Tu așa în mare: gătești pentru șase persoane zilnic trei ore. Mergi la muncă opt ore, două ore în trafic, cel puțin două ore îngrijire personală, două ore te joci cu copiii. O oră faci lecții cu ei, să zicem, o oră mănânci sau bei o cafea, un suc acasă, pe terasă. Două ore te joci cu copiii. Șapte ore dormi. Trei ore diverse… adună-le, femeie! Haha, atunci la tine ziua e de cât? Așa, cam 40 de ore? Bravo, Mirelo!!! Și cum faci ziua să fie de 40 de ore?”, „Bravo, bravo, bravo, doamnă, vă admir pentru tot ceea ce faceți!!!! 1z3 de aprecieri”, „Felicitări, Mirela! Binecuvântată de Dumnezeu este mama ta. Și tu înțeleaptă ești că ai ascultat de învățăturile ale ei. O adevărată familistă!”, au fost părerile împărțite ale fanilor.

„Noi, moldovencele, suntem foarte pricepute! Felicitări, Mirela!”, „Moldova să trăiască!!! Cu poale-n brâu, sarmale, răcituri, alivenci, cozonaci, colaci, caș proaspăt, papanași… cu toate cele mai buneee”, „Arată foarte bine! Felicitări, dragă Mirela! Se văd cei șapte ani de acasă, așa cum ai spus și tu într-o emisiune! Așa muncește o mamă pentru copiii ei!”, „Moldoveancă adevărată! Carieră, succes, familie fericită și gospodină! Te apreciez și îți doresc să te menții așa cum ești acum”, „Așa sunt femeile gospodine și mame adevărate”, au mai spus aceștia…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies