Home Stiri mondene Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil: „Mai stăm un pic…”

Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil: „Mai stăm un pic…”

de Clara

Mirela Vaida a vorbit deschis despre modul în care își educă cei trei copii, dar și în legătură cu modul cum reușește să îi împace pe toți. Deși a recunoscut că îi este foarte greu, nu regretă nicio clipă acest lucru.

„Dorm cu soţul în pat. Noi până acum dormeam unul cu un copil, unul cu un copil. Când a venit al treilea: «Ia, hai afară toată lumea!». Al treilea ne-a organizat. Carla cu Vladimir amândoi în patul lor. Tudor doarme în living, într-un babynest. Eu dorm cu soţul meu, dar spate în spate, suntem rupţi. Avem uşile deschise să auzim tot. Mă duc îl alăptez. Apoi îl aud pe Vladimir, care e foarte gelos: maaaaamiii!… Eu nu ţin în mine, refulez des. Nu sunt om sever, dar nu poţi fără puţină autoritate şi disciplină. Uneori e vorba de o regulă, altfel se urcă în cap”, a spus aceasta în emisiunea Refresh by Oana Turcu.

„Ăia care se întâlnesc rar, cum mă întâlnesc eu cu soţul meu, şi mai avem şi copii mici care de multe ori sunt bolnavi şi dormim unul cu un copil, unul cu un copil, săracii, când se întâlnesc şi ei într-o vacanţă, vin acasă cu încă unul. Păi, am avut şi noi, săracii, în sfârşit, relaxarea necesară şi timp pentru noi”, a continuat vedeta Antena 1.

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (…) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire. Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai unul, ți se pare greu, când ai doi, ți se mega greu, când ai trei, nici nu-i mai simți”, a declarat Mirela pentru Agenția VIP

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies