Home Stiri mondene Mirela Vaida își dorește să aducă pe lume cel de-al patrulea copil

Mirela Vaida își dorește să aducă pe lume cel de-al patrulea copil

de Clara

Mirela Vaida are trei copii, dar își dorește încă unul. Aceasta are o relație de aproape două decenii cu soțul ei, iar ambii își doresc ca familia lor să fie și mai mare.

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra patru din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și, dacă ar veni deodată, n-ar fi nicio problemă. Pentru mine, toate numerele acestea, 40 de ani și trei copii, înseamnă, de fapt, esența vieții, împlinirea vieții.

Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a spus Mirela pentru cei de la TV Mania.

Copiii Mirelei Vaida s-au confruntat cu unele probleme de sănătate

„Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, a spus Mirela Vaida, conform celor de la cancan.ro.

„Anul acesta, îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi”, a mai spus vedeta despre același subiect, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies