Home Stiri mondene Mirela Vaida, noi informaţii despre femeia care a atacat-o „Mai avea o sacoşă cu vreo 3-4 pietroaie”

Mirela Vaida, noi informaţii despre femeia care a atacat-o „Mai avea o sacoşă cu vreo 3-4 pietroaie”

de Clara

Mirela Vaida și colegii săi de platou au oferit câteva detalii despre cele întâmplate vineri, la nici cinci minute de la începerea emisiunii. O femeie cu grave probleme psihice a intrat dezbrăcată în platoul emisiunii, aruncând cu o cărămidă după Mirela Vaida.

„Nu știu cum a ajuns până aici, mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite acolo în spate, la intrare. Nu știu unde s-a dezbrăcat, că i-a găsit Poliția hainele în spate”, a spus prezentatoarea, potrivit cancan.ro.

„Am avut un moment în care m-am simțit paralizată, m-am speriat foarte tare. Au reușit băieții din regie, care erau în platou atunci, să reacționeze”, au completat câteva colege de-ale Mirelei, potrivit sursei menționate anterior.

„Mulțumim Lui Dumnezeu că Mirela nu a pățit nimic, că, dacă pietroiul acela o lovea, îți dai seama că se întâmpla un necaz”, a spus și Sorin Ovidiu Bălan.

La doar câteva minute după ce viața i-a fost pusă în pericol, Mirela a reintrat în direct și a spus câteva cuvinte despre cele întâmplate. „Sunt în stare de șoc, fac eforturi să nu cedez. După cum vedeți, ne-a fost spart platoul. Avem un pietroi care trebuia să fie în capul meu. Doamna a făcut firul atacului foarte bine. Ea era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Am chemat poliția. Am luat un calciu. Sunt în șoc realmente. Dacă tot s-a creat acest context, n-am depus o plângere la politie, dar ar trebui s-o fac.

Primesc mesaje de la o doamnă Șerban care îmi trimite mesaje pe Facebook. Doamna este criminala de la metrou, care am înțeles că este la închisoare. Și are acces la internet să-mi trimită mesaje. A venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu e, totuși, că nu m-a nimerit”, a mărturisit prezentatoarea, conform cancan.ro.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date, ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, a declarat Poliția Capitalei, conform sursei menționate mai sus.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies