Home Stiri mondene Mirela Vaida nu are o stare de sănătate foarte bună

Mirela Vaida nu are o stare de sănătate foarte bună

de Clara

Mirela Vaida nu trece printr-o perioadă foarte bună, deoarece a început să se confrunte cu mai multe probleme de sănătate. Aceasta le-a spus internauților că era fericită, întrucât copiii săi reușiseră să scape de anumite simptome, dar se pare că, în prezent, prezentatoarea este și ea răcită.

Mirela Vaida are un program extrem de încărcat, iar faptul că este și mamă a trei copii îi îngreunează și mai mult atribuțiile. Aceste lucruri fiind spuse, prezentatoarea TV a declarat că își dorește ca problemele de sănătate să nu escaladeze.

„Eram foarte fericită că au scăpat copiii de laringită și febră și acum le-am luat eu. Mă doare gâtul. Am de vorbit o grămadă, vă dați seama. Nici nu mai știu ce să iau. Ideea e că te plângi de copii și, de fapt, iei și tu toate bolile posibile de la ei. Idee este că sper să rămân doar la stadiu ăsta și să nu se accentueze, să nu fac febră”, a spus aceasta pe pagina ei de Instagram.

Mirela Vaida, amenințată în mediul online

În urmă cu aproximativ un an, Mirela Vaida a trecut printr-un moment extrem de neplăcut, atunci când a fost atacată cu un pietroi chiar în timpul emisiunii pe care o moderează. După ce șocul evenimentelor a trecut, prezentatoarea a făcut câteva declarații, spunând că este amenințată de mai multe persoane.

„Nu mă simt bine, vă dați seama. Sunt pentru prima dată aici, că-mi vine să și plâng. Nu am mai fost niciodată să depun o plângere și nu am mai trecut prin așa ceva. Am zis că o să fiu puternică, dar cred că emisiunea de astăzi va fi una grea pentru mine. Mi-au spus colegii că avem imaginile de pe camera de luat vederi și cred că va fi destul de greu să o duc. Da, primesc amenințări multe și o să înaintez plângere penală și pentru asta, adică primim foarte multe amenințări și în mediul online și nu le luăm în serios, pentru că toată lumea își permite să facă și să spună orice”, a declarat aceasta conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies