Home Stiri mondene Mirela Vaida nu mai doarme cu soțul ei de mult timp

Mirela Vaida nu mai doarme cu soțul ei de mult timp

de Clara
  • Mirela Vaida nu mai doarme alături de soțul ei de ceva timp.
  • Aceasta este atât de obosită, încât adoarme în patul copiilor.
  • Aceasta a mărturisit că abia dimineața se mai întâlnește cu soțul ei și își dă seama că iar au dormit separați.

Mirela Vaida, deși este căsătorită de mult timp cu soțul ei, de când are copii, nu mai reușește să doarmă cu el. Datoria de părinte pe care trebuie să o exercite nu îi mai permite să petreacă atât de mult timp cu soțul ei.

Invitată în cadrul unui podcast, prezentatoarea de la Antena Stars a spus care este motivul pentru care nu reușește să mai doarmă alături de soțul ei.

Mirela Vaida spune cum de petrece puțin timp cu soțul ei

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă! Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața.

Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit aceasta în podcast-ul lui Valentin Sanfira.

Mirela Vaida își dorește și al patrulea copil

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra patru din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și, dacă ar veni deodată, n-ar fi nicio problemă. Pentru mine, toate numerele acestea, 40 de ani și trei copii, înseamnă, de fapt, esența vieții, împlinirea vieții.

Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a spus Mirela pentru cei de la TV Mania.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies