Home Stiri mondene Mirela Vaida, pățanii amuzante din traiul cu soacra: „Să leșin!!! Am băgat copiii în dormitor”

Mirela Vaida, pățanii amuzante din traiul cu soacra: „Să leșin!!! Am băgat copiii în dormitor”

de negriuelena

Mirela Vaida a povestit, recent, pe blogul personal, pățanii amuzante legate de traiul în aceeași casă cu soacra sa, Titza, după cum i se spune.

Aceasta este de mare ajutor în creșterea celor trei copii, Carla, Vladimir și Tudor, dar totodată face și faze comice pe care Mirela Vaida le-a împărtășit prietenilor ei virtuali.

 „Aşadar, printr-o împrejurare neprevăzută, soacră-mea, Titza, cum îi spun prietenii, ca nu ne lasă să îi spunem «mama-soacră» sau «mamaie» sau «bunică» (cică ea e tânără, deh) , a încheiat-o cu Clujul, cu Ardealu’ nost’.

S-a pensionat, a lăsat catedră, colegi, copii, elevi şi s-a mutat la nora acasă. Nu e zi să nu-mi umble prin dulapuri, să nu mute vreo mobilă, să nu joace un Candy Crush…

Nu, că nu o pun să gătească. Mi-a gătit într-o zi o supă de ou, în alta zi o supă de salată (asta e mâncare de la Cluj) și mi-a făcut niște arătări de papanași…

Ceva fără gust, cu brânză de vaci, tăvălit prin pesmet și dat prin zahar. Eu și copiii am plecat la restaurant.

Ea și băiatul ei, unicul, adică unicul meu soț, deocamdată, au rămas să mănânce la masă. Amândoi. Erau chiar fericiți.

Noi, ceilalți, ne-am comandat o pizza. Că trebuia să mănânc și eu ceva ca să pot să alăptez sugarul!”, a scris Mirela Vaida.

„DIMINEAȚA, ALT EPISOD JENANT: NE TREZIM, COPIII MERG SINGURI LA TOALETĂ, se spală pe față, pe dinți.

EU LE PUN DE MÂNCARE și, deodată, îl văd pe SOȚUL MEU, CARE TREBUIA SĂ FIE STÂLP ÎN CASĂ ASTA, CĂ DE AIA MI-AM LUAT EXEMPLAR DE 1,95 M ȘI 100 KG, cum mi ți-l apleacă soacră și mi ți-l îndoaie că pe-o trestie.

 Îl pupă pe frunte și-i zice : «Pupe mama puiul ei! Ce mănânci, mămică? Îți fac o ratota?» (ratota = omletă) .

Să leșin!!! Am băgat copiii în dormitor. Am încuiat ușa, să nu vadă scena. Eu am doi băieți. Bărbați îi fac, îi trimit la război, în tranșee, să apere țară cu piepturile goale, dacă e nevoie.

Nu să îi pup toată ziua! Hai că iar m-or luat nervii. Și eu, când mă enervez, scriu și beau un pahar de orice… soacra mi-l umple…

Da, da, că facem și din astea… e bine la noi! Să nu veniți! Mai bine plec eu! Ha!

Cât despre soacră, că de aia îi zice «soacră», a apucat să citească ce-am scris io aici, înainte să-l postez.

Ce credeți???!!! Vrea drept la replică!!! Practic va deveni, în scurtă vreme, «Titza – Bloggeritza»!!! Că și așa se plictisește!

Deci după ce mi-a invadat casa, intimitatea, viața și dulapul, vrea să invadeze și blogul meu, cerând dreptul la replică pe același blog. Că cică vrea să zică la lume că nici eu nu-s nora din basme! Băi, serios???

Măcar calcă bine costumele bărbătești. La asta se pricepe! Face și temele cu cei mari! Îl mai scoate la plimbare pe Tudor și face cea mai bună salată de vinete! Dar atât! Suntem bine!

Legat de călcat cămăși și costume bărbătești, chiar m-a scutit de un mare chin! Așa că închin,  în chin(uri),  un pahar de vin în cinstea ei.

Să ne trăiască soacrele! Cine are, să-i trăiască! Cine nu, …i-o dau pe-a mea! Ha! Voi ați locuit sau locuiți cu soacră? Care-i treaba? Cine cedează prima? Aștept comentariile voastre pe blog!

P.S. : Acest articol (NU) este un pamflet dar ar trebui tratat că atare!… Înțelegeți… Voi citiți și plecați, dar eu rămân cu «lupul» în casă!… Va pup!! Să ne auzim cu bine!!!”, a conchis Mirela Vaida.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies