Home Stiri mondene Mirela Vaida povesteste deschis despre copilaria presarata cu batai

Mirela Vaida povesteste deschis despre copilaria presarata cu batai

de Arseni Ana
Mirela Vaida povesteste deschis despre copilaria presarata cu batai

Mirela Vaida este de multi ani in televiziune si s-a facut remarcata ca actrita, cantareata, dar si ca prezentatoare. Aceasta este casatorita si are 3 copii de care este foarte mandra.

Mirela Vaida este o fire foarte deschisa, si cel mai recent a povestit cum in copilarie mai primea si cate o bataie pe care o considera legala si normala.

„Da, (o băteau părinţii n.r) pe vremea mea era legal şi, cumva, a fost bine. Era vorba aia, unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie. Noi am crescut în sistemul vechi undeva, în sistemul clasic românesc”, a povestit Mirela Vaida într-un interviu la Antena Stars.

Prezentatoarea a avut o copilarie fericita in ciuda momentelor in care era pedepsita de mama sa cu cate o palma.

„Eram descurcăreaţă, mă aducea foamea acasă, veneam zgâriată pe faţă, veneam bătută. (…) Aventuri am avut tot timpul pentru că am fost un copil neliniştit. Un copil care pleca seara şi venea dimineaţa. Nu ştiam pe unde umblu, pe unde vin. Parcă nici lumea nu era aşa de stresată. Ai mei nu îşi făceau probleme dacă nu vin că ştiau că pe undeva, prin vecini, lumea ştie de mine”, a mai spus Mirela.

Chiar daca Mirela a primit o altfel de educatie, aceasta marturiseste ca nu aplica acelasi comportament si cu cei 3 copii ai sai.

Mirela Vaida povesteste deschis despre copilaria presarata cu batai

„Nu pot, nu mă lasă nici sufletul, e altă educaţie, pentru că ăştia sunt alt gen de copii. Ce pot să mai fac e să ţip că atât mi-a mai rămas şi să îi trimit în camera lor sau să îi pedepsesc să nu le dau, nu ştiu, desene, jucării. Nu mai merge ca pe vremea noastră pentru că sunt altfel copiii crescuţi. Sunt destul de emancipaţi, au replici, îţi dă peste gură prin replică, ţi-o întoarce. La 3 ani am discuţii cu fiica-mea despre haine, despre fiţe, despre ce vrea să facă, despre ce nu are chef să facă”, a mai declarat Vaida in acelasi interviu.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies