Home Stiri mondene Mirela Vaida, profit uriaș. Cât câștigă prezentatoarea TV din afacerea sa

Mirela Vaida, profit uriaș. Cât câștigă prezentatoarea TV din afacerea sa

de negriuelena

Mirela Vaida, în vârstă de 37 de ani, este una dintre prezentatoarele TV cu mare succes la public, dar pe lângă cariera în televiziune, aceasta este implicată și în alte proiecte și, de asemenea, are și afacere personală ce constă într-o firmă.

Firma frumoasei prezentatoare TV a înregistrat, conform datelor financiare puse la dispoziție de către Ministerul de Finanțe, un profit de opt ori mai mare pe anul 2018 decât pe anul 2017. Notorietatea sa este datorată faptului că a fost moderatoarea unei emisiuni matrimoniale, dar, în același timp, aceasta a colaborat cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Activitatea sa este destul de vastă. Pe lângă proiectele de televiziune și teatru, se implică în organizarea unor evenimente private unde susține un spectacol numit Vaida Show; în cadrul acestui spectacol pe care îl pune la dispoziție, este acompaniată de instrumentiști și dansatoare.

Firma acesteia este pe plus încă din 2015, iar acum profitul pe care îl încasează este foarte mare. Firma sa se numește Eventure Company SRL, iar prin ea și își derulează proiectele.

Mirela Vaida nu a avut mereu succes cu firma sa, Eventure Company  SRL. În anii trecuți a avut pierderi semnificative în ceea ce privește firma: în 2013 a pierdut 90.371 lei, în 2014 pierderea a fost de 115.967 lei. Abia din 2015 situația a început să se îmbunătățească: în 2015 profitul firmei sale a fost de 40.186 de lei, în 2016 a înregistrat profit în valoare de 8.298 lei, iar în 2017, profitul a ajuns la 11.096 lei.

Datele financiare arată însă că în 2018 profitul a fost de opt ori mai mare decât în 2017, deoarece a fost de peste 80.000 lei, mai exact, de 84.633 lei . Cu siguranță și 2019 este un an bun pentru firma Mirelei Vaida, având în vedere popularitatea vedetei.

Mirela Vaida se află în concediul de maternitate, întrucât a adus pe lume cel de-al treilea copil, un băiețel perfect sănătos ce a primit numele Tudor, dar, cu toate acestea, este extrem de activă pe paginile sale de socializare și își ține fanii la curent cu activitățile sale în calitate de mamă…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies