Home Stiri mondene Mirela Vaida, reacție explozivă în direct! De ce este revoltată: „Vă spun cu toată asumarea, eu…”

Mirela Vaida, reacție explozivă în direct! De ce este revoltată: „Vă spun cu toată asumarea, eu…”

de negriuelena

Mirela Vaida și-a pierdut cumpătul într-o ediție recentă a emisiunii Acces Direct, în urma faptului că a primit somație de la Consiliul Național al Audiovizualului.

Somația a fost primită de aceasta după ce a evidențiat în cadrul emisiunii anumite aspecte neplăcute din viața celor care trăiesc în mediul rural în România.

Mai exact, a precizat că multe persoane din provincie nu au produse de bază, cum sunt săpunul și apa, dar și altele, pentru a se putea spăla și dezinfecta.

Prezentatoarea TV este extrem de revoltată și și-a exprimat punctul de vedere în direct.

„CNA-ul îmi dă somație pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să spele (…)”, a spus Mirela Vaida.

„Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați.

Vă spun cu toată asumarea, eu, nu «Acces Direct», nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți”, a continuat prezentatoarea TV.

„Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele.

Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”, a adăugat Mirela Vaida.

Mirela Vaida a adus în discuție și cazul „Vulpiței” și al lui Viorel Stegaru, punctând faptul că și ei fac parte din realitatea României și că scopul emisiunii nu este să îi degradeze, Veronica Stegaru beneficiind de îndrumare și ajutor, pe cât posibil…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies