Home Stiri mondene Mirela Vaida și mama sa, imagine de colecție

Mirela Vaida și mama sa, imagine de colecție

de Clara

Cu ocazia zilei de 8 martie, Mirela Vaida a postat o fotografie de colecție cu mama sa. Prezentatoarea de la Antena Stars și-a exprimat și în mediul online iubirea pe care o poartă mamei sale.

„Sunt mândră de mama mea. Mereu un bun român și un păstrător de tradiții pentru toate generațiile de elevi care i-au trecut prin mână”, a spus Mirela la adresa celei care i-a dat viață.

Mirela Vaida, deranjată de modul în care copiii săi au trebuit să facă școala

Domnilor guvernanți, de ce vă răzbunați pe copiii noștri? De ce unii încep școala fizic, de mâine, iar alții rămân acasă, în online, cu ochii mijiți în calculator sau laptop (dacă le au și pe astea, că știm că mulți copii defavorizați nu au nici măcar curent electric), de ce ne faceți victime colaterale pe noi, părinții și copiii noștri? Dacă unele cadre didactice s-au vaccinat sau nu este fix alegerea lor! Fiecare e stăpân pe viața și pe corpul lui! Vă spune una care s-a vaccinat și cu doza a treia, dar care nu îi judecă pe cei ce n-au făcut-o! Ce legătură are asta cu procesul de educare și de învățare?

Este obligatorie vaccinarea? Nu! Atunci, de ce folosești aceste măsuri de pedeapsă asupra noastră, cadre didactice, părinți și copii? De ce nu ați anunțat aceste măsuri în urmă cu două săptămâni, înainte de vacanță, astfel încât cine voia să se vaccineze dintre cadrele didactice să aibă și timp să o facă? N-ați vrut decât să aruncați pisica neagră în comunitatea părinți-școală, să ne spălăm noi pe cap cu ceea ce n-ați fost în stare să reglementați într-un an și jumătate! Nu v-ați asumat nicio decizie și ne-ați lăsat pe noi să ne războim cu nevaccinații din școli!”, a spus aceasta, în urmă cu ceva timp, pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies