Home Stiri mondene Mirela Vaida, umilită de internauți: „Așa ai ajuns?”

Mirela Vaida, umilită de internauți: „Așa ai ajuns?”

de Clara

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. Cu toate acestea, Mirela are o pasiune, și anume muzica. Aceasta a cântat la nunți, obicei pe care încă îl mai are. După ce a postat un videoclip de la o nuntă la care a cântat, o persoană din mediul online a ținut să-și spună părerea.

„Așa ai ajuns?…Nesătulă de bani, să cânți pe la nunți!…Vai de capul tău!”, a fost comentariul pe care aceasta l-a primit.

Mirela Vaida își dorește și al patrulea copil

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra patru din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și, dacă ar veni deodată, n-ar fi nicio problemă. Pentru mine, toate numerele acestea, 40 de ani și trei copii, înseamnă, de fapt, esența vieții, împlinirea vieții.

Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a spus Mirela pentru cei de la TV Mania.

„Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, a spus Mirela Vaida, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies