Home Stiri mondene Mirela Vaida vorbește despre noul membru din familia sa

Mirela Vaida vorbește despre noul membru din familia sa

de Clara

Mirela Vaida este în culmea fericirii. Aceasta își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viață și nu a făcut excepție nici de data aceasta. Pezentatoarea de la Antena 1 a împărtășit cu fanii săi o veste foarte bună.

Vedeta a decis că este momentul perfect pentru ca familia ei să se mărească, dar nu cu un copil, ci cu o pisică. Imediat cum noul animăluț s-a acomodat, aceasta l-a fotografiat și a împărtășit cu internauții ceea ce se întâmplă.

În urmă cu ceva timp, Mirela a acordat un interviu și a vorbit despre emisiunea pe care o prezintă, dar și despre cum reușește să facă față tuturor poveștilor dureroase care sunt prezentate.

„Așa a fost să fie, meseria te alege pe tine înainte să o alegi tu pe ea. Am făcut de-a lungul timpului emisiuni de divertisment, Revelioane, emisiuni de folclor, am lăsat mult din sufletul meu și în ele, dar înainte să-i aleg eu pe oameni, m-au ales oamenii pe mine.

Dar nu ma pot cenzura, nu aș mai fi naturală. Cel mai mult mă afectează poveștile în care sunt implicați copii, când copiii au de suferit fie că din cauza problemelor de cuplu sau a iresponsabilității părintilor. Și mă doare nedreptatea care li se face micuților de către soartă. Îmi este cu atât mai greu de când sunt mamă, pentru că totul trece prin filtrul meu, cumva îmi proiectez copiii în poveștile astea, mă gândesc ce ar fi dacă lor li s-ar întâmpla așa ceva și nu are cum să nu fie dureros. În fața unor astfel de cazuri nu mai sunt profesionistul intransigent, devin mamă, un om vulnerabil. Cumva, se termină meseria și începe regretul că nu pot face mai mult.

Chiar nu mă consumă, mai degrabă mă ține «vie», îmi dă dinamismul și ritmul cu care eu sunt obișnuită. Nu cred că aș putea să lucrez la o emisiune înregistrată sau care se difuzează o dată pe săptămână. Eu așa funcționez, live-ul îmi dă energia de care și eu am nevoie. Pot să spun că mai degrabă obosesc când mă opresc. Am constatat asta în scurtele pauze pe care le-am mai făcut. Când nu sunt în ritmul ăsta, parcă nu-mi găsesc locul”, a spus Mirela Vaida pentru cei de la libertateapentrufemei.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies