Home Stiri mondene Misterul a ieșit la iveală. Iată câte operații estetice are Anda Adam!

Misterul a ieșit la iveală. Iată câte operații estetice are Anda Adam!

de Clara

Fără doar și poate, Anda Adam este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. De-a lungul timpului, aceasta a trecut prin transformări spectaculoase, dar a fost ajutată și de medicul estetician pentru a ajunge la acest rezultat. Din anul 1999, de când și-a făcut apariția în domeniul muzical, aceasta a trecut prin mai multe schimbări.

Fiind foarte mândră de rezultatul obținut, dar și convinsă de aprecierea fanilor, Anda Adam a pozat nu o dată, ci de două ori într-o revistă pentru adulți.

Artista a decis să își mărească buzele, iar cea mai nouă „îmbunătățire” a fost făcută la nivelul nasului. Prin intermediul contului său de Instagram, cântăreața a vorbit despre cea mai recentă intervenție chirurgicală. „Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!”, a spus aceasta.

Anda nu se preocupă doar de aspectul fizic, ci se preocupă și de fata sa. În anul 2015, aceasta a adus pe lume o minunăție de fată. Într-un interviu acordat celor de la Click.ro, fosta iubită a lui Victor Slav a vorbit despre principiile insuflate de către mama sa: „Îmi amintesc și acum de faptul că părinții și-au dorit mereu pentru noi să avem principii de la care să nu ne abatem, să credem în noi și să muncim pentru ceea ce ne dorim să obținem. Mereu am ținut cont de faptul că este important să emani o energie pozitivă și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Îmi doresc să îi transmit și fetiței mele aceleași valori și să o văd cum crește cât mai frumos”…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies