Home Compatibilitate zodii Momentul adevărului: Transformări astrale majore. Capricornii vor vedea cum cea mai mare dorință a lor se va realiza

Momentul adevărului: Transformări astrale majore. Capricornii vor vedea cum cea mai mare dorință a lor se va realiza

de Clair
Momentul adevărului: Transformări astrale majore. Capricornii vor vedea cum cea mai mare dorință a lor se va realiza

Taurii vor câștiga un prieten de nădejde, Gemenii se vor face remarcați la locul de muncă, iar Leii vor avea parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu.

Berbec
Berbecii vor avea parte de o săptămână liniștită și destul de relaxată. Nimic notabil nu se va întâmpla și vor putea să stea liniștiți, fără a-și face nicio grijă.

Taur
Taurii vor câștiga un prieten de nădejde. Aceștia vor cunoaște o persoană cu care se vor împrieteni extrem de repede și de care se vor simți apropiați încă de la început, iar prietenia care va lua naștere între ei va fi una de lungă durată.

Gemeni
Gemenii vor reuși să se facă remarcați la locul de muncă. Aceștia vor depune mult mai mult efort decât au făcut-o până acum, iar acest lucru le va aduce foarte multe beneficii începând cu săptămâna viitoare.

Rac
Racii vor trebui să aibă o discuție serioasă cu partenerul de cuplu, deoarece unele aspecte ale relației par să îi deranjeze pe aceștia. Nativii vor să repare lucrurile, pentru a se asigura că nu pierd persoana dragă de lângă ei.

Leu
Leii vor avea parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu. Aceștia vor fi răsfățați și li se va demonstra iubirea care li se poartă prin mici gesturi, dar care vor conta foarte mult.

Fecioară
Fecioarele vor trebui să își păstreze calmul începând cu săptămâna următoare, deoarece lucrurile vor scăpa de sub control, iar de ele depinde modul în care totul se va rezolva.

Balanță
Balanțele vor avea parte de surprize pe planul personal, deoarece, după multe luni de muncă, vor reuși să ajungă la un nivel de maturitate pe care și-l doreau. Acestea vor face schimbări mari cu viața lor și se vor simți mult mai bine.

Scorpion
Scorpionii vor avea parte de o săptămână liniștită și plină de iubire. Totul va decurge exact ca până acum și nu au niciun motiv de îngrijorare.

Săgetător
Nativii Săgetător își vor face curaj și vor lua taurul de coarne, în speranța că lucrurile vor lua o întorsătură pozitivă în viața lor. Vor avea parte de o surpriză foarte frumoasă, deoarece acest lucru va avea loc foarte repede.

Capricorn
Capricornii vor vedea cum cea mai mare dorință a lor se va realiza. Implicarea și orele de muncă asiduă au dus la un rezultat foarte bun și se vor bucura de toate roadele muncii lor.

Vărsător
Vărsătorii vor trebui să își pună ideile în ordine, deoarece vor să facă foarte multe lucruri, dar timpul nu le permite. Aceștia debordează de energie, dar trebuie să o gestioneze mult mai bine, pentru a se asigura că totul va ieși așa cum trebuie…

Pești
Peștii vor reuși să se așeze la casa lor. După perioade lungi de chin și de greutăți, aceștia vor reuși, în cele din urmă, să își facă un loc al lor și se vor bucura din plin de acesta, alături de partenerul de cuplu.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..