Home Stiri mondene Monica Gabor, clipe de coșmar în relația cu Mr. Pink: „Era monitorizată în permanență”

Monica Gabor, clipe de coșmar în relația cu Mr. Pink: „Era monitorizată în permanență”

de Buinoschi Andreea

Monica Gabor și Mr. Pink, iubitul ei de aproximativ zece ani, s-au despărțit. Acum, noi amănunte ies la iveală și, conform lor, luxul în care aceasta trăia venea cu foarte multe sacrificii pe care trebuia să le facă.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermarket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, au spus persoane apropiate Monicăi pentru playtech.ro.

„Eu fac curăţenie. Am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, aşa că nu sunt probleme. Mr. Pink este perfect pentru mine, fiindcă el mă sprijină emoțional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el”, a spus Monica, în urmă cu mai mulți ani, în cadrul emisiunii Teo Show.

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a vorbit despre modul în care banii ar fi influențat relația pe care o aveau cei doi, mai ales că multe persoane au spus despre Monica faptul că alege partenerii în funcție de posibilitatea financiară a acestora.

„Poate că banii sunt ceea ce atrag cel mai mult. Eu ți-aș răspunde descriindu-mă pe mine, nu reprezint numai banii în ochii celor din jur. În legătură cu fostele, nu doar banii au fost la mijloc…

Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele”, a spus fostul milionar în cadrul unei emisiuni.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies