Home Stiri mondene Monica Gabor l-a umilit pe Irinel Columbeanu prin intermediul Irinucăi

Monica Gabor l-a umilit pe Irinel Columbeanu prin intermediul Irinucăi

de Clara

Monica Gabor a făcut o postare în mediul online care a stârnit mai multe controverse. Alături de o fotografie cu fiica sa, aceasta a spus că ea și iubitul ei, Mr. Pink, sunt părinții Irinucăi, uitând, parcă, de faptul că Irinel Columbeanu este tatăl său biologic.

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale. La vremea aceea, nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei. Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina”, a spus Columbeanu, potrivit cancan.ro.

Irinel Columbeanu a spus care a fost motivul pentru care el și Monica au plecat de la Izvorani

„Locuitul în vila de la Izvorani începu să le stea în gât amândurora. Lui nu-i mai plăcea acolo, pierdea prea mult timp pe drum, DN 1 era din ce în ce mai aglomerat, plus casa aceea mult prea mare mai avea un pic și cădea pe ei. Ea se simțea ca-n pustietate, de altfel i-o și spusese, era departe de orice. Plus că, din cauza distanței, nu avea nicio prietenă.
Din casa de la Izvorani, am luat numeroasele valize, știind că urmau și alte mutări cărora am putut intui la acea vreme că ne-ar fi fost mai mult ca sigur necesare. Am lăsat multe haine de iarnă, costume, pantofi, mizând la acea vreme pe faptul că nu o să îmi facă imediat trebuință”, a spus Irinel Columbeanu, conform celor de la playtech.ro.
„În vara lui 2016, m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun al lui, care, aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară, că are și el o iubită acolo”, a spus acesta pentru cei de la impact.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies