Home Stiri mondene Monica Gabor nu a apărut la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor nu a apărut la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

de Clara

Irinel Columbeanu a lansat cea de-a doua sa carte și, la fel cum s-a întâmplat și prima dată, Monica Gabor a lipsit. Acesta lansase invitația pentru ea și pentru partenerul ei, Mr. Pink.

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a spus Columbeanu, conform cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, fostul milionar a vorbit despre informația conform căreia ar fi cumpărat-o pe Monica. „Nu este adevărat (că a cumpărat-o de la cei care o exploatau, n.r.), nici vorbă… Dacă răspund acum la întrebarea asta, irosesc din suspansul cărții.

Domnul Damaschin (Dinu Damaschin, cel care se lăuda că ar fi avut grijă de Monica atunci când ajunsese să fie disputată de proxeneții din Bacău, n.r.) era un pește prost și… ce să vă spun?!

Ceea ce puțini au văzut este că fenomenul Damaschin, deși cu greu pot să-i spun așa, s-a extins în mai toate orașele țării și, uite așa, s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal. Eu, cel puțin, aflând despre ce e vorba, m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o…

Eu zic că da (ar trebui să fie mai recunoscătoare, n.r.) și cred că este. Nu se pune problema, nu i-am cerut niciodată așa ceva. Nu cred că se măsoară în bani recunoștința, niciodată. Să nu uităm că ea are grijă de Irina în ziua de azi, ceea ce, pentru mine, este cea mai mare manifestare a recunoștinței. N-aș fi atât de liniștit dacă n-aș ști că există Monica să aibă grijă de Irina”, a spus acesta în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu, difuzată la Metropola TV…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies