Home Stiri mondene Monica Gabor, schimbare de carieră. Lucrează ca suplinitoare la o școală din Beverly Hills

Monica Gabor, schimbare de carieră. Lucrează ca suplinitoare la o școală din Beverly Hills

de negriuelena

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, are, de mai mult timp, o relație serioasă cu omul de afaceri chinez cunoscut sub numele de Mr. Pink și s-a stabilit acum cinci ani în Statele Unite ale Americii.

Deoarece acolo concurența este foarte mare în modelling, aceasta a recurs la o schimbare a carierei. Monica Gabor s-a pregătit intens și a devenit profesoară, iar în prezent predă engleză copiilor imigranților. Frumoasa brunetă lucrează ca suplinitoare la o școală din Beverly Hills, mai exact, la Beverly Hills Unified School District Instructional Center, conform click.ro.

„E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranții şi, în al doilea rând, predau ce ştiu din cărţi. Mă determină pe mine să învăţ pentru mine însămi din ce în ce mai mult, pentru că vreau să împart cu ei cât mai mult din ce studiez. Este obositor, dar foarte satisfăcător. Sunt multe ore de pregătire înaintea cursurilor propriu-zise. Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la şcoală.

Am început să învăţ engleza din clasa a cincea, mereu mi-a plăcut. În clasa a XI-a deja am primit diplomă de competenţe lingvistice excelente în limba engleză. Când începi să călătorești, înveţi cu adevărat orice limbă străină, nu numai limba engleză. Când te muţi într-o altă ţară, te obişnuieşti să vorbeşti în ritmul şi dialectul lor.

Este greu la început, ţi se pare că toată lumea vorbeşte prea repede, pentru că până traduci în română ce ţi s-a spus, ei trec deja la propoziţia următoare”, a declarat Monica Gabor pentru perfecte.ro.

„În timpul săptămânii stau în Beverly Hills, pentru că merg la şcoală, weekendurile le petrec în Malibu. Când sunt în Beverly Hills, încep cursurile de la 9:00 şi termin la ora 16:00. Acest lucru îl fac de trei ori pe săptămână, în zilele libere mă văd cu prietenii, merg la întâlniri de afaceri cu Pink şi mă duc cu Anthony (n.r.: fiul lui Mr. Pink dintr-o relație anterioară) la karate.

În weekenduri stăm, în general, acasă, gătim, avem grijă de casă (curăţenie etc.) şi ne uităm la filme cu Anthony. Alte dăţi mergem la tot felul de locuri de joacă sau la Santa Monica Pier, unde este un parc de distracții”, a mai spus aceasta…

Surse: cancan.ro, click.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies