Home Stiri mondene Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din nou împreună

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din nou împreună

de Buinoschi Andreea

În ciuda faptului că au divorțat cu mulți ani în urmă, Monica Gabor și Irinel Columbeanu vor trebui să își vorbească din nou. Din cauza faptului că Irinel a falimentat, cei doi trebuie să își vândă bunurile comune, fiind executați silit.

Conform celor de la playtech.ro, o firmă de recuperări de creanțe îi obligă pe cei doi foști soți să vândă tot ceea ce au cumpărat împreună, pentru ca Irinel să își poată plăti datoriile. Cei doi au fost dați în judecată pentru partaj juridic, iar primul termen va avea loc luna viitoare.

După divorțul de Irinel, Monica s-a mutat în America, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist chinez. În State, fosta soție a lui Columbeanu le predă engleză imigranților și este foarte fericită cu noul său loc de muncă. „E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranții și, în al doilea rând, predau ce știu din cărți. Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la școală.

Când te muți într-o altă țară, te obișnuiești să vorbești în ritmul și dialectul lor. Este greu la început și se pare că toată lumea vorbește prea repede, pentru că, până traduci în română ce ți s-a spus, ei trec deja la propoziția următoare. Când sunt în Beverly Hills, încep cursurile de la 9 dimineața și termin la ora 4 după-amiază. Acest lucru îl fac de trei ori pe săptămână, în zilele libere mă văd cu prietenii, merg la întâlniri de afaceri cu Pink și mă duc cu Anthony (fiul lui Mr. Pink – n. r.) la karate. În weekenduri stăm, în general acasă, gătim, avem grijă de casă (curățenie etc.) și ne uităm la filme cu Anthony. Alte dăți mergem la tot felul de locuri de joacă sau la Santa Monica Pier, unde este un parc de distracții”, a declarat Monica pentru cei de la perfecte.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies