Home Stiri mondene Monica Odagiu a confirmat despărțirea de Dan Bittman

Monica Odagiu a confirmat despărțirea de Dan Bittman

de Buinoschi Andreea

Monica și Dan au decis să pună punct relației dintre ei, deși se mutaseră împreună de doar șase luni. Anunțul a fost făcut chiar de către tânără și a confirmat zvonurile care apăruseră de ceva vreme.

Deși au făcut tot posibilul pentru a-și ține relația departe de ochii lumii, pentru a se asigura că, între ei, lucrurile merg așa cum trebuie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

De la începutul stării de urgență, Monica a locuit în aceeași casă cu mama și sora sa, Ana. Acest lucru i-a făcut pe fani să se întrebe dacă ea și Dan Bittman s-au despărțit și se pare că au avut dreptate. „Ne iubim maxim. Măcar dacă nu avem bărbați, între noi să ne iubim, că altfel…”, a spus fosta iubită a cântărețului, pentru cei de la Libertatea, făcând referire la sora sa.

„Atât am spus, chestia asta, că pare că suntem vai de capul nostru, nu avem bărbați, nu avem nimic”, a continuat Ana, în spirit de glumă, iar Monica a adăugat că, dacă ar vrea, și-ar putea face o relație, dar nu vor acest lucru: „Pretendenți există, dar nu…”.

În ciuda zvonurilor conform cărora povestea de dragoste dintre ei ar fi început în anul 2016, Monica și Dan au început să posteze imagini din același loc abia în anul 2017. Mulți spun că iubirea ar fi apărut între ei în urmă cu patru ani, când au filmat împreună pentru o piesă. La acea vreme, artistul a oferit câteva declarații despre Monica, spunând că este diferită față de fetele din zilele noastre.

„În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte, ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor”, a spus cântărețul la acea vreme…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies