Home Stiri mondene Monica Pop, reacție acidă la adresa lui Nelu Tătaru: „Doamne ferește!”

Monica Pop, reacție acidă la adresa lui Nelu Tătaru: „Doamne ferește!”

de Clara

Monica Pop a avut o reacție acidă cu privire la declarațiile lui Nelu Tătaru, potrivit cărora, dacă părinții nu acceptă vaccinarea obligatorie, să le fie preluați copiii de către altcineva. Aceasta, deși nu este împotriva vaccinării, consideră măsura ca fiind una exagerată.

„În acest moment, se discută inclusiv la nivelul consilierii dacă nu acceptă acea consiliere. Legea a fost întoarsă la comisie și vom stabili și acest aspect (n.r. – amenda). (…) În acest moment, discutăm la nivelul specialiștilor de la sănătate publică evaluarea și contextul vaccinări acestui copil, care sunt condițiile stricte și care ar trebui să fie partea din lege în care ar trebui să găsească un tutore din sistemul juridic care să poată accepta vaccinarea. În condițiile în care nu există acest drept, copilul va fi preluat de altcineva”, a declarat fostul ministru al Sănătății pentru Televiziunea Română.

„Eu nu pot să cred că ați spus așa ceva, cu decăderea… nu pot să cred lucrul acesta. Sunt convinsă că un om ca dumneavoastră nu putea să spună așa ceva. Și eu sunt pro-vaccinistă, dar să spuneți că trebuie decăzuți părinții, mai ales că sunt mulți care refuză, Doamne ferește! Eu, când am solicitat acea lege, am solicitat-o pentru a fi discutată în comisii. E puțin cam mult această discuție”, a spus și Monica Pop în cadrul aceleiași emisiuni.

În urmă cu ceva timp, Dragoș Bucur, vedeta Visuri la cheie, a mărturisit că nu poartă nici mască și că nu este de acord cu vaccinarea. La acel moment, Monica Pop a făcut câteva declarații, menționând faptul că nu trebuia să facă publică această informație.

„Dragoș Bucur a greșit când a scris, era clar că știa din start că poziția sa nu va fi bine primită. În al doilea rând, de ce trebuie să povestești tot ce vrei să faci tu? Eu îl cunosc și nu cred că a făcut lucrul ăsta ca să iasă în față.

Dar este inadmisibil, mă gândesc la sălbaticii care au scris să-l dea afară de nu știu unde, este inadmisibil așa ceva și arată o înjosire a societății, nu se poate așa ceva. Chiar dacă a greșit cineva, puteau să se exprime civilizat. Nu se poate să cobori atât de mult și să vorbești atât de urât despre un om. Mi se pare oribil, este un lucru pe care mi-aș fi dorit să nu-l văd niciodată”, a spus medicul în cadrul unei emisiuni difuzate la Realitatea Plus…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies