Home Stiri mondene Motivul pentru care Prințul Harry dorește să aibă cel mult doi moștenitori

Motivul pentru care Prințul Harry dorește să aibă cel mult doi moștenitori

de negriuelena

Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit de curând pentru prima dată faptul că dorește să aibă cel mult moștenitori copii. Ducele de Sussex și-a expus motivul în cadrul unei discuții pe care a avut-o cu antropologa Jane Goodall, publicată în revista Vogue UK.

Se pare că Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, sunt deciși să nu aibă mai mult de doi copii, spre deosebire de Prințul William și Kate Middleton, Ducii de Cambridge, care au deja trei moștenitori. Motivul invocat este reprezentat de o temă actuală asupra căreia Prințul Harry vrea să atragă atenția, și anume viitorul planetei. Prințul Harry a accentuat faptul că este un iubitor al naturii și a vorbit despre impactul problemelor ecologice asupra planetei și consecințele nefaste ale acestora. „Cred că datorită oamenilor pe care i-am întâlnit și locurilor pe care le-am vizitat, am stabilit o conexiune profundă cu natura și am învățat s-o iubesc”, a precizat Prințul Harry. „Dacă nu învățăm să trăim în armonie cu natura, situația se va înrăutăți. Vor fi mai multe conflicte, oamenii își vor disputa ultima bucată de pământ roditor, ultima sursă de apă proaspătă”, i-a răspuns Jane Goodall.

„Trebuie să le amintim oamenilor că astea sunt lucruri care se întâmplă chiar acum, lucruri pe care le trăim. Suntem ca broaștele care trăiesc în apă, în timp ce apa fierbe. Ceea ce este înfiorător”, a accentuat Prințul Harry. Acesta se implică mult în protejarea mediului înconjurător și este îngrijorat din cauza catastrofelor naturale care se petrec. Mai mult decât atât, de când a devenit tată, a început să aibă o perspectivă diferită asupra lumii și viitorului. „Fără nicio îndoială, acum văd lucrurile diferit. Dar dintotdeauna mi-am dorit să încerc s-o fac (n.r.: să contribuie la bunăstarea planetei), chiar înainte de a avea copii”, i-a spus prințul lui Jane Goodall, care a glumit spunând: „Nu prea mulți, totuși! (n.r.: copii)”. „Maximum doi”, a completat Prințul Harry, care a subliniat ulterior că, în opinia sa, planeta este un loc împrumutat oamenilor și nu le aparține acestora; astfel, toată lumea ar trebui să contribuie la îmbunătățirea planetei, dar realitatea este cu totul alta, iar generațiile următoare nu au prea multe șanse să trăiască într-un mediu curat, fără poluare…

Sursa: avantaje.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies