Home Stiri mondene Mr. Pink a oferit singurul interviu

Mr. Pink a oferit singurul interviu

de Buinoschi Andreea

Mr. Pink este o persoană extrem de discretă și care preferă să tacă și să facă. În urmă cu mai mulți ani, acesta a acordat un interviu și a vorbit despre modul în care a reușit să facă o avere de miliarde de euro, dar și despre cum familia sa l-a ajutat în acest sens.

„Familia mea mi-a indus mentalitatea că, indiferent ce vrei să faci în viaţă, poţi să obţii. Dacă îţi cumperi bomboane de şase cenţi, probabil le poţi vinde cu şapte cenţi. Aşa am debutat în afaceri. Nu am obţinut o mulţime de bani, dar am învăţat elementele de bază.

Sfatul meu este că nu contează cât succes ai, de unde vii, ce culoare ai. Nu trebuie să te gândeşti doar la tine, ci şi la acei oameni din jurul tău, de ce au nevoie pentru a fi fericiţi şi vei reuşi. E important să ai o idee unică, o foaie de parcurs mare şi o viziune clară, să iei măsuri ferme zi de zi, în conformitate cu ţelurile tale.

Trebuie să te înconjori şi de o echipă pe care să te poţi baza, în orice moment, deoarece toată lumea are o abilitate diferită şi, cu o bună executare, imposibilul poate fi atins. În cele din urmă, e important să fii mereu sincer, recunoscător şi umil şi nu uita niciodată să dai înapoi ce ai primit, şi mă refer aici la actele de caritate”, a spus Mr. Pink, potrivit playtech.ro.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermarket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, au spus persoane apropiate fostului cuplu pentru playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies