Home Stiri mondene Naomi Hedman și Florin Ristei, imagini incendiare

Naomi Hedman și Florin Ristei, imagini incendiare

de Clara

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt împreună, dar își țin relația departe de ochii lumii. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea X Factor și, de atunci, sunt de nedespărțit. Cea mai recentă fotografie a lui Naomi cu Ristei a încins spiritele pe Instagram.

Tânăra a postat o fotografie în care apare în brațele lui Florin și se privesc în ochi, fiind extrem de îndrăgostiți. În dreptul fotografiei, Naomi a scris „Totul.”, semn că relația celor doi este extrem de serioasă.

În urmă cu trei ani, Ristei a acordat un interviu pentru cei de la cosmopolitan.ro și a vorbit atât despre cariera sa, cât și despre viața personală. Ristei a devenit cunoscut după ce a participat la X Factor.

„Atunci când faci lucrurile din pasiune, nu ţi se pare că munceşti, iar timpul trece în cel mai plăcut mod. În general, programul zilnic ar fi: emisiune, repetiţii cu trupa, apoi ceva lucru pe acasă şi seară un pic de timp liber, dacă nu am concert. Îmi place ce fac şi le împac pe toate cu succes.

În mare parte, da. Nu joc un personaj atunci când urc pe scenă, pentru că s-ar simţi. Cine mă cunoaşte şi personal, găseşte cam acelaşi tip pe care îl vede şi atunci când trebuie să cânte. Poate pe scenă sunt chiar un pic mai temperat uneori, ca să nu interpreteze greşit oamenii.

Nu prea fac sport. Am noroc de un bagaj genetic şi de un metabolism care îmi permit să mănânc foarte mult fără să mă îngraş. Asta e un lucru minunat, mai ales cu orele mele haotice de masă. În rest, cred că sunt destul de agitat încât să mă menţin. Am zile când alerg de dimineaţă până seară, deci poate fi considerat cardio.

Am patru tatuaje, ultimul fiind făcut în decembrie 2015. Unul este un desen maori care conţine câteva instrumente la care ştiu să cant, unul stilizează «Fantomă de la Operă», altul, o bufniţă (simbol al înțelepciunii) şi, cel mai mic, un Ying şi Yang. Nu îmi plănuiesc niciodată arta pe care o exprim pe corp însă, cu siguranţă, dacă ceva mă va inspiră sau îmi va plăcea un lucru atât de mult încât să merite un loc permanent pe harta vieţii mele, nu voi ezită să-mi mai fac un tatuaj”, a spus Ristei pentru sursa menționată mai sus…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies