Home Stiri mondene Nici n-au divorțat bine, că Noemi și Mihai Mitoșeru s-au împăcat

Nici n-au divorțat bine, că Noemi și Mihai Mitoșeru s-au împăcat

de Clara

Nici un an nu a trecut de la divorțul celor doi, că Andreea Manta a spus că s-au împăcat, chiar în emisiunea lui Teo Trandafir. Aceasta i-a dat de gol, iar acum se așteaptă și confirmarea acestora.

„Am înțeles că s-a împăcat cu soția. Felicitări! Mă bucur de tine, Mihai, și mai stai și tu pe acasă, ca să nu vă despărțiți”, a spus Andreea Mantea. Mitoșeru și Noemi au fost împreună timp de 13 ani și, după ce au divorțat, și-au dat seama că suferința este prea mare și că ar trebui să își mai acorde o șansă.

Aceștia au fost patru ani căsătoriți și, la momentul divorțului, Mitoșeru a spus că separarea a fost una pe cale amiabilă. „Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun-simt! Am semnat actele! Sper să fim Fericiți amândoi… separat!”, a spus acesta la momentul respectiv.

Se pare că totul a început de la o ceartă, dar care a fost destul de serioasă. Noemi s-a enervat atât de rău, încât a plecat la mama sa, cu tot cu hainele pe care le avea la Mihai. Chiar și mama lui a dat declarații despre acest incident.

„Mihai a făcut o pauză pentru că nu vrea să o mai sune. Dar cred că i-a spus «Hristos a Înviat!». Nu cred că a fost atât de drastic. L-a supărat pe Mihai pentru că… nu mai știu cum a fost. Cert e că l-a repezit. Și a zis că: „Nu mamă, nu mai vorbesc cu ea. O perioadă o las așa. Au fost puțin tulburi apele. Eu nu cred că ea l-a repezit cu răutate. El a interpretat așa și am zis că-i foarte bine. Dacă nu o fi să se împace, nu se mai împacă. Fiecare cu viața lui. Dar eu sunt, de obicei, echilibrul. Ea a fost crescută de bunică și de tatăl ei, iar acum s-a dus la mama ei. Dar între timp eu am fost și mama lui, și mama ei. Deci a trebuit să fiu imparțială”,  le-a spus Camelia Mitoșeru celor de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies