Home Stiri mondene Nick Rădoi, primele declarații despre divorțul Ioanei și al lui Ilie Năstase

Nick Rădoi, primele declarații despre divorțul Ioanei și al lui Ilie Năstase

de Clara

Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze, chiar dacă, în urmă cu doar o săptămână, păreau că vor să mai dea o șansă căsniciei lor. Se pare că incidentul violent în care Ioana a fost implicată a fost mult prea dureros pentru ea și nu a putut trece peste cele întâmplate.

Acum, la doar două zile de când s-a aflat că soții Năstase vor divorța, Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei, a făcut primele declarații. „Am citit și îți spun sincer ca eu nu mai vreau să intru în acest subiect. Totul este foarte fragil acum între acei oameni și fix eu mai lipseam. Nu vreau să am niciun amestec, este viața lor și știi bine că, dacă spun ceva despre asta, problemele lor vor fi mai mari”, a mărturisit Nick Rădoi, pentru cei de la spynews.ro.

Cu toate acestea, Ioana este extrem de uimită de faptul că, în loc să divorțeze la notar, Ilie Năstase a decis să apeleze la ajutorul tribunalului. Aceasta a confirmat din nou că ceea ce a stat la baza acestei decizii a fost bătaia pe care a primit-o de la Ilie în urmă cu aproximativ două luni.

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat două luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Pentru că așa și-a dorit soțul meu, așa a vrut el. De ce? Nu știu. Așa și-a dorit (n.r.: de ce la tribunal și nu la notar)”, a spus fosta soție a tenismenului, pentru Antena Stars.

La începutul lunii ianuarie, Ioana Năstase a sunat la 112, spunând că soțul ei a bătut-o. Aceasta s-a încuiat într-o cameră până la venirea poliției, iar apoi a plecat la Constanța. Deși părea că l-a iertat, lucrurile se pare că stau cu totul și cu totul altfel…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies