Home Stiri mondene Nicole Cherry, despre povestea din spatele pseudonimului său

Nicole Cherry, despre povestea din spatele pseudonimului său

de negriuelena

Nicole Cherry are un succes răsunător pe piața muzicală din România, dar puțină lume cunoaște cum a ales aceasta numele său de scenă.

De curând, aceasta, pe numele său din buletin Nicoleta Janina Ghinea, în vârstă de 20 de ani, a oferit un interviu în care a vorbit despre povestea care stă la baza alegerii pseudonimului său artistic. Simbolistica este una simplă, dar cu mare însemnătate pentru tânăra artistă.

„Eu sunt o împătimită a cireșelor. În fiecare vară, când apar aceste fructe, doar asta mănânc, zi de zi. Părinții și rudele mereu făceau glume pe seama mea că sunt Cireșica. La mine, nu există masă normală, ci doar cireșe în meniu”, a spus Nicole Cherry.

„Atunci când mă gândeam la un nume de scenă, tot mă întrebam ce ar merge, să fie și ceva de rezonanță, să sune a internațional, nu un nume banal. Și așa am spus Cherry, pentru că și străinii pot pronunța, dar mă și reprezintă”, a adăugat aceasta.

Nicole Cherry are o relație de peste jumătate de an cu Florin Popa, om de afaceri în vârstă de 28 de ani.

„Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv, aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem. El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor…

El are 28 şi eu, 20 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbații oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.: tatăl ei i-a făcut cunoștință cu actualul iubit). (…). Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, a spus Nicole Cherry în urmă cu ceva timp.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies