Home Stiri mondene Nicole Cherry i-a pus o condiție iubitului său. Despre ce este vorba: „Sunt pretențioasă când vine vorba de…”

Nicole Cherry i-a pus o condiție iubitului său. Despre ce este vorba: „Sunt pretențioasă când vine vorba de…”

de negriuelena

Nicole Cherry este implicată într-o relație romantică de mai bine de un an și câteva luni, iar iubitul său, Florin Popa, este cu opt ani mai mare decât ea.

În ciuda faptului că are 20 de ani, Nicole Cherry este o persoană directă și sigură pe sine, astfel că știe deja ce vrea de la viață și, implicit, de la iubitul său.

Artista se gândește și la căsătorie, mai precis, la modul în care va fi cerută de soție, și i-a pus în vedere iubitului său cum își dorește să aibă loc momentul respectiv.

Nicole Cherry visează ca momentul în care va primi inelul de logodnă să fie unul grandios, să aibă parte de ceva cu adevărat spectaculos.

Așadar, iubitul său trebuie să se gândească bine la cum își va planifica cererea în căsătorie, dacă vrea să fie pe placul partenerei sale de viață.

Nicole Cherry a declarat în urmă cu puțin timp faptul că este extrem de fericită cu modul în care decurg lucrurile în viața sa și că se imaginează pe viitor alături de Florin Popa.

„Îmi doresc familie, să mă căsătoresc, să avem și copii. Însă sunt pretențioasă când vine vorba de logodnă, de momentul în sine. Vreau să fie un moment special.

El știe foarte clar ca sunt pretențioasă și mi-aș dori să fie foarte bine pregătit, însă vreau să-l las pe el să decidă, nu vreau să-i dau ponturi cu privire la acest aspect”, a declarat Nicole Cherry pentru Cancan.

Artista are numeroase planuri pentru anul 2020, atât în carieră, cât și pe planul personal, având o mulțime de motive de bucurie.

„Aștept 2020 cu nerăbdare, am proiecte noi, care urmează să fie lansate. Suntem mai numeroși, am o pisică. Mai am și un cățel…

Suntem mai mulți. Am doi «copii» acum”, a mai spus Nicole Cherry.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies