Home Stiri mondene Nicole Cherry întâmpină noi probleme în sarcină

Nicole Cherry întâmpină noi probleme în sarcină

de Clara

Nicole Cherry a stat de vorbă cu fanii săi și le-a povestit despre visele ciudate pe care le are. Aceasta a mărturisit că totul a început din momentul în care a rămas însărcinată și crede că toate gravidele se confruntă cu același lucru.

„Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea. (…) Abia m-am trezit, fix acum două minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”, a spus artista pe pagina sa de Instagram.

După ce a anunțat că este însărcinată, Nicole a acordat un interviu și a vorbit despre reacția părinților, carieră, dar și planurile de viitor.

„Părinții mei s-au bucurat foarte mult. Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine și mă susțin necondiționat.

Cu siguranță, toate femeile își doresc să fie mame, este un sentiment înălțător. Dar momentul nu cred că ți-l alegi. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. La mine a fost undeva la mijloc, nici programat până la ultimul detaliu, nici întâmplare.

Lucrurile merg în continuare. Pregătesc multe melodii și videoclipuri. Am pregătit și un album în limba spaniolă. Până acum, au mers foarte bine împreună partea profesională cu cea personală, cu siguranță se va întâmplă și în viitor. Pregătesc colecții noi pentru brandul meu de haine, particip la emisiuni, filmez videoclipuri, înregistrez piese. Totul este normal și așa trebuie să fie.

Cât despre nume, m-am gândit la câteva variante, însă nu am nimic concretizat. Mai aștept puțin, mai cântăresc. Vă voi anunța la timpul potrivit”, a spus Nicole pentru cei de la fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies