Home Stiri mondene Nicole Cherry, mai îndrăzneață ca oricând! Cum i-a pus pe jar pe bărbați

Nicole Cherry, mai îndrăzneață ca oricând! Cum i-a pus pe jar pe bărbați

de negriuelena
loading...

Nicole Cherry, în vârstă de 20 de ani, a stârnit din nou imaginația bărbaților, prin intermediul unei fotografii în care apare extrem de sexy.

Artista a fost în Brașov și s-a lăsat fotografiată purtând o bluză pe sub care nu a mai luat nimic, stârnind tot felul de reacții în mediul online.

În urma apariției fotografiei cu pricina, o mulțime de internauți s-au întrebat dacă artista chiar și-a făcut implanturi mamare, susținând că sânii ei par mai mari decât până acum.

Bărbații au înroșit butonul de like și s-au întrecut în a îi lăuda formele voluptuoase, pe când unele femei mai conservatoare au criticat-o pe motiv că nu poartă sutien.

Nicole Cherry a vorbit acum ceva timp despre operații estetice și a recunoscut ce tip de intervenții și-a făcut, precizând că nu este împotriva retușărilor.

„Probabil mi-am făcut acea procedură la guşă, pe care am şi recunoscut-o.

Ulterior, am auzit că mai mulţi doctori esteticieni şi-au dat cu presupusul şi au analizat pozele mele de pe Instagram şi că şi-au dat seama din pozele alea că eu, de fapt, mi-am făcut nasul.

Dacă mi-l făceam, era bine, nici nu mă învinețeam, după o săptămână eram perfectă.

E o operaţie foarte grea, şi în primul rând, m-ar speria operaţia în sine şi faptul că ar trebui sa iau o pauză destul de mare de la activitatea mea şi nu pot să-mi permit momentan să fac lucrul acesta.

Nu-l văd ca pe un mare defect şi mă şi sperie că poate nu-mi place rezultatul final, asta mă sperie cel mai tare când vine vorba despre o operaţie la faţă.

Nasul e chiar în centru, îţi poate schimba totul. Eu sunt ok cu operațiile estetice, până la un punct. Dacă nu se întrece măsura şi până la urmă chiar este nevoie, eu zic «da».

Dacă pe tine te face să te simţi mai bine, do it! Nu sunt contra şi mi se pare că până la urmă e important să fim noi împăcați cu aspectul nostru fizic.

Unele persoane ajung să se urâțească din fete foarte frumoase şi asta nu ar trebui să se întâmple”, a declarat Nicole Cherry…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!