Home Stiri mondene Nicoleta Dragne, criticată imediat după ce a născut

Nicoleta Dragne, criticată imediat după ce a născut

de Buinoschi Andreea

În urmă cu doar câteva zile, Nicoleta a adus pe lume primul său copil, un băiețel perfect sănătos. Aceasta a decis să nască la un spital privat, același la care a născut și sora sa, iar micuțul ei este cum nu se poate mai bine, în ciuda faptului că s-a născut prematur.

Deși ea este mai fericită ca oricând, urmăritorii săi nu au fost în asentimentul ei și au criticat-o deoarece nu a născut la un spital de stat. Aceasta le-a răspuns în stilul caracteristic, pe Instagram.

Întreaga poveste a început atunci când o admiratoare a întrebat-o care au fost lucrurile pe care le-a pus în geantă atunci când a plecat la maternitate. Nicoleta a spus că nu a avut nevoie de nimic, deoarece, născând la un spital privat, a primit de acolo toate lucrurile de care a avut nevoie.

Fosta ispită a reacționat imediat, punându-i la punct pe cei care o critică. „Mi-a scris cineva că sunt arogantă. Eu am născut aici pentru că aici a născut și sora mea și plus că am vrut să nasc cu același medic cu care a născut și ea. E perioadă cu COVID, eşti în mai mare siguranţă și ai și mai mult confort… Unele femei au ceva probleme cu capul. Nu te costă foarte mult să naşti aici, mai ales dacă ai şi un abonament lunar la ei. Nu înţeleg de unde atâta răutate”, a fost răspunsul Nicoletei.

Aceasta a vorbit și despre experiența în sine și a povestit cum a decurs totul: „Bebe este foarte bine. Are puțin perfuzie, pentru că are glicemia scăzută. Este sănătos, este foarte mare. Are 3,170 kg și 51 de cm. Este foarte mare pentru un bebeluș care s-ar fi născut la 35 de săptămâni.  L-am născut în maximum zece minute și a fost greu, pentru că am născut natural. În alea zece minute am crezut că mă rup din toate încheieturile, pentru că era foarte mare. În rest, nu am avut treabă. N-am simțit contracțiile despre care povesteau mămicile, eu le-am simțit atunci când am ajuns în sala de nașteri. Acolo am simțit că mă rup în două”…

Sursa

Sursa

 

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies