Home Uncategorized Nicoleta Luciu “”Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă…”…Îmi era foarte frică de el”

Nicoleta Luciu “”Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă…”…Îmi era foarte frică de el”

de Arseni Ana

Nicoleta Luciu a povestit in urma cu cativa ani despre copilaria trista pe care a avut-o. Tatal ei consuma alcool si era foarte violent cu ea si cu mama ei.

“Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el”, spunea Nicoleta Luciu cu cativa ani in urma pentru okmagazine.ro

Nicoleta a mai povestit ca parintii ei nu au divortat, insa ea a fost cea care i-a separat pentru binele lor.

“Părinţii mei nu sunt divorţaţi, dar i-am separat eu. Pe mama am luat-o eu la mine, nu avea serviciu şi putea să stea. Le-am interzis să-şi mai vorbească pentru că îşi făceau rău unul altuia şi nu avea rost. Mama nu a luat aşa omoruri, dar îi mai trăgea câte una. Scandalurile s-au diminuat o dată cu trecerea anilor. Erau nişte reguli stricte în casă, cine nu le respectă suportă consecinţele. Acum nu ştiu cum se descurcă, pentru că noi nu îi dăm bani, dar ii cumpărăm alimente, medicamente, întreţinerea i-o plătesc eu…”, a mai spus Luciu.

Nicoleta Luciu a luat o decizie drastica: "...Îmi era foarte frică de el"

Cea mai trista declaratie a Nicoletei Luciu a fost ca nu a simtit niciodata dragostea de tata.

“N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a mai declarat Nicoleta.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..