Home Stiri mondene Nicoleta Nucă a ajuns din nou pe mâna medicilor

Nicoleta Nucă a ajuns din nou pe mâna medicilor

de Buinoschi Andreea

În ciuda faptului că Nicoleta Nucă și-a făcut o intervenție la nas, se pare că rezultatul nu a fost suficient de satisfăcător și, din nou, aceasta a ajuns la medicul estetician.

De data aceasta, schimbările pe care vrea să și le facă sunt la față.

Nicoleta este una dintre cele mai active persoane din mediul online. Aceasta ține mereu legătura cu fanii săi și le dezvăluie tot ceea ce i se mai întâmplă. Ea le dă mereu sfaturi, este lângă ei, îi ascultă și încearcă să îi înveselească. Chiar și de data aceasta, Nicoleta le-a spus și le-a arătat noua intervenție pe care și-o face.

Cum cei care au spus că „baba suferă la frumusețe” au avut dreptate, Nicoleta suportă și ea dureri destul de mari, dar garantează că rezultatul este unul peste așteptări. Cântăreața a declarat că nu doar scena îi cere să arate impecabil, dar și propriile gusturi.

Aceasta muncește foarte mult la sală și ține diete stricte și nu înțelege de ce și-ar neglija și fața. Așadar, artista a apelat la medici pentru a obține rezultatele mult dorite. „Sunt la a treia ședință de PRP. Cred că ați mai văzut treaba asta cu injectat. Este dureros puțin, dar merită. Rezultatul este senzațional”, a scris Nicoleta Nucă pe contul său de Instagram.

Așadar, se vede foarte clar că Nicoleta investește în imaginea ei și știe foarte bine lucrurile de care are nevoie pentru a arăta mai bine ca vedetele de le Hollywood. Și, cum mereu vor exista cârcotași, aceasta nu le dă ascultare și merge mai departe, făcând doar ceea ce vrea…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies