Home Stiri mondene Nicoleta Nucă a vorbit despre sarcină: „Un copil este o mare responsabilitate”

Nicoleta Nucă a vorbit despre sarcină: „Un copil este o mare responsabilitate”

de negriuelena

Nicoleta Nucă se află într-o relație serioasă și a fost întrebată des în ultimul timp dacă este însărcinată sau când are de gând să aducă pe lume un copil, iar de curând a decis să ofere lămuriri în privința acestui subiect.

Aceasta a vorbit pentru Antena Stars despre planurile sale de viitor, care includ, la un moment dat, formarea unei familii. Însă, deocamdată, frumoasa cântăreață dorește să se concentreze doar asupra carierei sale, luând în considerare faptul că atunci când va fi vremea potrivită pentru a rămâne însărcinată va lua o pauză de la activitatea artistică și  se va dedica în totalitate sarcinii și îngrijirii copilului. „Din fericire, momentan nu (n.r: nu este însărcinată). Deşi s-a speculat asta. Nu are voie lumea să se îngrașe… Nu îmi doresc copii în momentul actual al vieţii mele. Nu. Nu acum.

Nu consider că este momentul potrivit. Îmi doresc în viaţa mea să am un copil sau mai mulţi, dar nu acum”, a declarat Nicoleta Nucă. „Nu sunt pregătită pentru pasul ăsta. Totuşi un copil este o mare responsabilitate. Considerând deja cum mă comport cu animăluţele mele, aş fi o mamă extrem de implicată şi de prezentă în viaţa copilului. Nu aş putea atunci să mă împart între carieră şi copil, aş prefera să fiu cu el tot timpul… Mă axez pe carieră, ulterior, când va fi momentul, o să mă axez pe familie”, a adăugat aceasta.

Bruneta a vorbit și despre ce înseamnă, în societatea de azi, a fi femeie, în viziunea sa, precum și care este rolul său într-o relație. „Femeia înseamnă egalitate. Sunt feministă, cumva. Femeia înseamnă demnitate, mândrie, frumusețe şi sensibilitate şi atenţie la detalii. Dacă o relaţie nu te face o variantă mai bună a ta înseamnă că nu e potrivită. De ce să stai într-un mediu nociv pentru tine?”, este părerea Nicoletei Nucă… Sursă: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies