Home Stiri mondene Nicoleta Nucă nu vrea să fie mamă. Iată care este motivul!

Nicoleta Nucă nu vrea să fie mamă. Iată care este motivul!

de Buinoschi Andreea

Nicoleta Nucă a șocat pe toată lumea, după ce a anunțat că nu își dorește să devină mamă. Aceasta a declarat, pe contul său de Instagram, că, deși are o relație de peste 3 ani, nu se gândește nici la nuntă, nici la copii. Totul a pornit de la întrebarea unui fan curios.

Nicoleta Nucă a spus, clar și răspicat, faptul că nu se vede mamă nici acum și nici în viitorul apropiat, deoarece este multe prea devreme. Nu a exclus ideea unei familii, dar vrea să mai treacă ceva timp. Mai mult decât atât, artista ar vrea să și adopte un copil sau doi, pe lângă cei bilologic pe care, la un moment dat, îl va avea.

„La momentul potrivit, cu siguranță îmi doresc să am. Dar nu acum, pentru că momentan nu-mi doresc deloc copii și nici în viitorul apropiat. Nu mă simt pregătită pentru acest pas. Acum mă aflu în faza în care-mi plac copiii care nu sunt ai mei, să nu-mi petrec foarte mult timp cu ei. Ci doar așa, mai răruț, că-i mai drăguț. Dar, la momentul potrivit, îmi doresc un copil al meu și aș vrea să și adopt vreo doi.”, a spus aceasta.

Nicoleta Nucă a devenit cunoscută datorită show-ului ”X-Factor” și, în cadrul unui interviu acordat pentru verdict.ro, cântăreața a povestit cum a început totul: „La X-Factor am participat când încă locuiam în Milano și am fost contactată de echipa de talent-scouting a proiectului în urma recomandării cuiva din Republica Moldova. Am hotărât să particip pentru că, până la urmă, mi se prezenta o oportunitate foarte bună! Sincer, nu m-am gândit niciodată că voi locui în România, însă mereu m-am gândit că orice situație nouă care mi se prezintă e din mâna destinului.

X-Factor a fost o experiență bună pentru mine pentru că am învățat multe lucruri despre ceea ce se întâmplă în culise la astfel de proiecte, am învățat să muncesc și mai mult, am învățat să locuiesc cu mai mulți oameni într-un singur loc și să relaționez cu multă răbdare chiar și cu oamenii cu care nu rezonam”.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies