Home Stiri mondene Nimeni nu bănuia la ce recurge Ozana Barabancea pentru tratament: „Au 270 de dințișori și…”

Nimeni nu bănuia la ce recurge Ozana Barabancea pentru tratament: „Au 270 de dințișori și…”

de negriuelena

Ozana Barabancea, în vârstă de 50 de ani, a dovedit mereu ambiție și perseverență pentru a reuși să își îndeplinească obiectivele.

Aceasta este foarte axată pe sănătatea sa atât din punct de vedere fizic, cât și spiritual, astfel că încearcă tot felul de metode inedite cu ajutorul cărora se întreține.

Transformarea sa este uluitoare, surprinzând mereu pe toată lumea cu silueta pe care a ajuns să o aibă, dar și cu faptul că nu își arată vârsta din buletin.

Vedeta a dezvăluit de curând care este terapia inedită la care apelează de cinci ani, iar fanii săi au fost de-a dreptul uimiți.

Soprana a povestit într-un mesaj pe care l-a postat pe conturile sale de socializare în ce constă tratamentul de care este foarte încântată.

Este vorba despre hirudoterapie, mai exact, terapia cu lipitori. Cunoscuta artistă este extrem de mulțumită de tratamentul pe care îl face și îl recomandă celor care o urmăresc pe social media.

Cu toate că o mulțime de persoane se feresc de aceste vietăți, ele sunt folosite în medicina neconvențională.

Ozana Barabancea le folosește pentru proprietatea lor de a oferi corpului propriul acid hialuronic.

„Am revent la vechea mea dragoste. Aceste minunate ființe, lipitorile, au 270 de dințișori și introduc acidul hialuronic în corpul uman.

Hirudoterapia este singura terapie prin care se introduce în sânge acidul hialuronic natural. Eu fac tratamentul cu lipitori de peste cinci ani!

Voie bună tuturor!”, a explicat Ozana Barabancea pe contul său de Instagram, unde încărcase și un filmuleț de la terapia pe care o urma…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies