Home Stiri mondene Nimeni nu se aștepta la asta! Ce mesaj i-a dat Laurențiu Reghecampf soției sale! Anamaria Prodan a făcut totul public

Nimeni nu se aștepta la asta! Ce mesaj i-a dat Laurențiu Reghecampf soției sale! Anamaria Prodan a făcut totul public

de negriuelena

Se pare că Laurenţiu Reghecampf și Anamaria Prodan au dorit să închidă gurile răutăcioșilor care alimentau zvonurile conform cărora cei doi sunt la un pas de divorț.

Laurenţiu Reghecampf i-a trimis soției sale în privat un mesaj foarte romantic, mai exact un pasaj din cartea Arta conversației, de Ileana Vulpescu, iar Anamaria Prodan l-a arătat fanilor săi de pe internet.

„Să-mi pară rău? Să-mi pară rău că-n viața asta, făcută-n mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva adevărat și-atât de frumos?

Dacă mâine aș lua viața de la capăt și cineva m-ar pune s-aleg,

înfățișându-mi de la-nceput și suferința cu care-aș plăti bucuria, eu tot te-aș alege”, este mesajul pe care i l-a transmis Laurențiu Reghecampf soției sale.

Anamaria Prodan a reacționat imediat, iar lângă mesajul primit de la soțul său a scris și ea câteva cuvinte care să descrie ceea ce simțea în momentul în care l-a primit.

„Fără cuvinte … după atâția ani de căsnicie, să primești așa mesaj…

Vă doresc și vouă măcar o unime din dragostea care este revărsată asupra mea de soțul meu…”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Aceasta a vorbit la sfârșitul lunii septembrie despre cum reușesc ea și soțul său să își mențină căsnicia, având în vedere că au o relație la distanță.

„Eu și Laur ne-am găsit numai bine, pentru că suntem amândoi foarte romantici!

Pentru noi, atunci când vine în România sau merg eu la el, este aproape obligatoriu să ne petrecem cel puțin o seară numai noi doi, la un restaurant, cu o mâncare bună și câteva ore în care vorbim pur și simplu…

Funcționează perfect. Nu trăim în aceeași țară și, deși vorbim zilnic la telefon, altceva e să stăm față în față, să ne bucurăm unul de celălalt”, a declarat Anamaria Prodan.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!