Home Stiri mondene Nimeni nu se aștepta la asta! Cine este îndrăgitul artist care divorțează după nouă ani de relație

Nimeni nu se aștepta la asta! Cine este îndrăgitul artist care divorțează după nouă ani de relație

de negriuelena

Cântărețul What’s UP, pe numele său real Marius Marian Ivancea, și soția sa, Simina, au decis să pornească pe drumuri separate, după nouă ani de relație, dintre care au fost căsătoriți trei.

What’s UP a făcut public anunțul pe paginile sale de socializare, luând pe toată lumea prin surprindere.

Îndrăgitul artist a avut numai cuvinte frumoase la adresa Siminei și a mărturisit că motivul pentru care au luat această decizie a fost faptul că a intervenit obișnuința.

„Au fost nouă ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință.

Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut.

Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul-pereche și să primești tot ce n-am putut eu, ca bărbat, să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii și haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan.

S-a destrămat ceva ce am clădit nouă ani. Mergem mai departe. Numai bine tuturor!”, a scris What’s UP pe contul său de Instagram.

Simina a postat și ea un mesaj în care și-a exprimat părerea despre ce înseamnă dragostea adevărată.

„Iubirea se simte, nu se măsoară în cuvinte, ea este emoția cea mai pură, cea care îți dă puterea să fii.

Nu o poți falsa, nu o poți înșela, ea este adevărul, ea știe când minți, când uiți de tine și de tot ce ești.

Ea te alină, ea te mângâie, dar te și lasă fără aer. Fără ea, e gol. Fără ea, nu e zâmbet. Frumoasă recunoaștere, frumoasă descoperire.

Acel prim om care a simțit nevoia să o denumească, așa DA curaj. Mulțumesc!”, a scris Simina pe contul său de Instagram…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!