Home Stiri mondene Nu îți va veni să crezi cu ce bărbat celebru a fost cuplată Ioana Ginghină! Era căsătorit

Nu îți va veni să crezi cu ce bărbat celebru a fost cuplată Ioana Ginghină! Era căsătorit

de negriuelena

Ioana Ginghină a divorțat de cel de-al doilea soț al său, Alexandru Papadopol, dar puțină lume cunoaște faptul că în urmă cu mulți ani a fost cuplată cu un alt bărbat cunoscut.

Se pare că actrița a avut o relație cu fiul unui fost Președinte al României.

Este vorba despre Dragoș Constantinescu, fiul lui Emil Constantinescu, care la vremea respectivă era căsătorit. Între timp, acesta a divorțat.

Conform unui articol apărut în anul 2006 în ziarul Averea, Dragoș Constantinescu a avut o relație extraconjugală cu Ioana Ginghină, ce a durat câteva luni.

La acea vreme, actrița era divorțată de primul ei soț, tot actor, Daniel Tudorică.

Ioana Ginghină și Dragoș Constantinescu fuseseră văzuți împreună la cumpărături într-un supermarket din Capitală.

„Dragoş Constantinescu, fiul fostului președinte Emil Constantinescu, a avut o relaţie extraconjugală, până de curând, cu actrița de telenovele Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a fost căsătorită cu un actor, de care a divorţat legal la începutul acestui an. De separat, ea s-a separat de fostul soţ la sfâşitul anului trecut.

Nici nu s-a despărţit bine de fostul soţ, că Ioana a devenit extrem de apropiată cu fiul fostului preşedinte Constantinescu.

Cei doi au ieşit mai multe luni împreună, chiar au fost văzuţi în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie într-un magazin din Bucureşti, la cumpărături.

Dragoş Constantinescu era atunci căsătorit, dar şi el a divorțat”, informa ziarul Averea.

Deși s-a străduit să mențină discreția asupra vieții private, s-a aflat că Ioana Ginghină a mai avut o relație de dragoste cu încă un bărbat celebru, și anume Cove.

Actrița și Cove au fost împreună după ce ea s-a despărțit de Dragoș Constantinescu și cu câțiva ani înainte ca aceasta să devină, în 2007, soția lui Alexandru Papadopol, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la Numai Iubirea.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, de care a divorțat anul acesta, au o fetiță pe nume Ruxandra…

Sursa: redactia.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies