Home Stiri mondene Nu mai constituie un mister! Iată ce salariu are Victor Slav și ce valoare are pensia alimentară pe care i-o plătește lunar Biancăi Drăgușanu!

Nu mai constituie un mister! Iată ce salariu are Victor Slav și ce valoare are pensia alimentară pe care i-o plătește lunar Biancăi Drăgușanu!

de negriuelena

Victor Slav s-a despărțit de curând de Raluca Silea, ruptura dintre ei fiind făcută de comun acord pe motivul că nu se mai potrivesc și nu pot găsi o rezolvare pentru a putea continua relația, fiind de părere că este mai bine pentru amândoi să rămână doar prieteni.

Cu toate că pe planul amoros situația lui Victor Slav nu este una tocmai bună în acest moment, pe cel profesional îi merge cum nu se poate mai bine, emisiunea sa, numită Vulturii de noapte, fiind apreciată de un public numeros.

Datorită notorietății sale și a ratingurilor foarte bune pe care le obține emisiunea pe care o prezintă, Victor Slav este plătit foarte bine de postul Kanal D. Mai exact, primește salariul de 7.000 de euro pe lună.

Având în vedere faptul că atât el, cât și fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, sunt persoane publice a căror viață a fost intens mediatizată, o mulțime de persoane sunt curioase cu privire la valoarea pensiei alimentare pe care prezentatorul TV i-o plătește în fiecare lună Biancăi pentru fetița lor, al cărei nume este Sofia.

Deși Sofia este crescută de către mamă, Victor Slav se implică în creșterea micuței și le este amândurora alături cum poate. Un apropiat al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, care este suma pe care o plătește în fiecare lună Victor Slav pentru pensia alimentară.

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței…

Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a povestit persoana respectivă.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies