Home Stiri mondene Nu se mai ascunde! Ioana Ginghină a spus totul despre divorțul de Papadopol: „Doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale”

Nu se mai ascunde! Ioana Ginghină a spus totul despre divorțul de Papadopol: „Doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale”

de negriuelena

Deși în prezent nu au fost făcute publice în mod oficial motivele care au dus la despărțirea Ioanei Ginghină de soțul său, Alexandru Papadopol, frumoasa brunetă a răbufnit pe blogul personal, unde a scris adevărul despre perioada în care toată lumea credea că mariajul lor era unul reușit.

Mai exact, Ioana Ginghină a recunoscut că multă vreme a pozat în soția fericită, când, de fapt, totul a fost doar un rol, o soluție pentru a menține aparențele, în acest sens fiind ajutată și de prieteni, dar sprijinul a venit în mod special de la fetița sa de zece ani, Ruxandra, după cum a declarat chiar actrița.

„Prietenii au venit și m-au ajutat însă au și ei problemele lor, unde mai pui că sunt subiectivi, toată lumea într-un fel se gândește la ce ai putea face să «salvezi» anumite situații, nu la faptul că eu mă prăbușesc, că mă doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale, ca să arăt copilului meu, dar și societății că totul va fi bine, că totul este în regulă cu mine.

Însă nu este ușor, mai ales când ești 24 din 24 alături de un suflet care se agață cu disperare de tine, că tot ce are stabil în acest moment ești tu, mama, deci trebuie să-i arați că viața merge înainte, că fericirea vine din lucrurile mici, că ne bucurăm că suntem sănătoși și că avem tot ceea ce ne trebuie, texte clasice aș putea spune, dar care pot fi luate ca reper în anumite situații. Și da, ea, Ruxi, această fetița de zece ani, este o minune care mă ajută foarte mult că este acolo lângă mine și nu mă lasă să mă prăbușesc”, a scris Ioana Ginghină.

Aceasta și soțul său locuiesc separat de ceva timp, iar în această vară vor pune la punct toate detaliile ce țin de divorțul lor.

Recent, Ioana Ginghină a mai mărturisit, tot pe blogul personal, cum încearcă să se mențină optimistă, în ciuda perioadei dificile prin care trece pe planul amoros.

„Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere șase ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă.

Când stau pe canapeluța mea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am mâncat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viața e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a mai scris Ioana Ginghină…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies